Wie ben ik…

Mijn naam is Alice de Heus, samenwonend en moeder van twee prachtige kinderen en eigenaresse van Bewust-Zijn praktijk “Alice”.

Met mensen bezig zijn is altijd een rode draad in mijn leven. Na de Middelbare school heb ik diverse banen gehad waar, met mensen werken, altijd centraal staat.

Op een dag kreeg ik de diagnose Hyperthyreoïdie (snel werkende schildklier). Na het stellen van deze diagnose lag mijn leven letterlijk stil. Mijn lichaam was op maar ik liet het er niet bij zitten. Doordat ik in deze situatie beland was kwam ik erachter dat afhankelijk zijn van iets, in dit geval mijn ziekte, niet aan mij is besteed.

Ik besloot daarom ook dat het in de toekomst anders moest gaan en volgde een cursus Reiki, wat mij verder zou helpen in de genezing. Na jaren van vallen en opstaan, verdriet, acceptatie en loslaten heb ik de stap genomen om aan de opleiding Pedicure te beginnen, wat mij in de toekomst verder kon brengen. Tijdens deze opleiding was het voor mij al snel duidelijk dat dit het begin is van mijn reis vol met ontdekkingen. Ontdekkingen in mijzelf en ontdekkingen in die ander.

Na de opleiding Pedicure heb ik diverse bijscholingscursussen/opleidingen gevolgd: o.a. Pedicure voor Diabetici, Cursus Chinflex, Cursus Orang-Malu-Massage, opleiding Stoelmassage, Intuïtieve Ontwikkeling en Meditatie. Steeds meer kwam ik een stukje dichterbij mijzelf.

Tijdens deze cursussen en opleidingen werd ik aangespoord om mijn reis nog verder voort te zetten. Dit heeft ertoe geleidt dat ik in 2012 afgestudeerd ben voor de opleiding VoetreflexPlus™ Therapeut. Ondanks dat VoetreflexPlus™ ontzettend mooie resultaten bij mensen oplevert miste ik toch meer diepgang.

Graag wilde ik nog een paar lagen dieper om zo de cliënt op cel niveau te kunnen behandelen, daar waar hij/zij als wezen geboren is.

En daar kwam ik in aanraking met Regenesis Healing. Wat een verademing, precies wat ik zocht. Zo simpel en zo veel kunnen bereiken op een zeer diep niveau, het celniveau. Ik heb de opleiding gevolgd en tot een goed einde gebracht. Ik mocht mijzelf Regenesis Healing practitioner gaan noemen en hiermee was ik alweer een stukje verder op mijn reis.

Een reis die niet te stoppen is, dat bleek wel toen Touch of Matrix op mijn pad kwam.

Een bewustzijns methodiek die letterlijk alles in beweging brengt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het voordeel hiervan is dat je op alle lagen tegelijk werkt. Wat de methode snel en efficiënt maakt. Deze methode werkt op je ware ik waardoor je dichter bij jezelf komt en je vrij kunt maken van alle “lasten”die je met je meedraagt.

Je kunt het vergelijken met het opschonen en updaten van een computer.

Mijn reis heeft zijn einddoel nog niet bereikt. Ik blijf haar voortzetten en verder uitbreiden. Het is een reis die mij brengt naar mijn eigen ZIJN. Een reis waar ik mijn passie, mijn doel in kan verwezenlijken. Mijn doel is om mensen zoals jij, die vast lopen in het leven, lichamelijke/emotionele pijnen bij zich dragen, niet weten hoe verder te gaan omdat de last alsmaar zwaarder wordt, maar ook als je van je onzekerheid, faalangst etc af wilt. Graag reis ik een stukje met je mee zodat jouw leven lichter wordt en een mooie reis zal zijn.

De kunst van te leven is thuis te zijn alsof men op reis is.
Bron: Godfried Bomans