Helpt VoetreflexPlus therapie bij Stress?

Therapie of behandeling is:
Een onderdeel van de (reguliere of alternatieve) geneeskunde dat zich bezighoudt met behandeling of genezing van ziekten of verlichting van symptomen.
bron: Wikipedia

 

stop stressStress, iedereen heeft er weleens last van. Misschien heeft u een druk leven waarin niet altijd alles vlekkeloos verloopt. Huishouden draaiende houden, deadlines die af moeten, hoge werkdruk door de bezuinigingen, sociale contacten bijhouden en wat er allemaal nog meer bij komt kijken in deze drukke maatschappij.

Onze gejaagde manier van leven, de vele prikkels waar we aan blootgesteld worden bv stralingen, luchtvervuiling, toevoegingen in onze voeding zijn allemaal belastend voor de mens en kan stress veroorzaken zowel fysiek, mentaal en emotioneel.

Door alle deze belastingen vergeten wij onszelf wel eens. We vergeten te ontspannen, we vergeten in het hier en nu te leven, wat voel ik, wat ervaar ik. Vaak zijn we bezig met “wat vindt die ander hiervan” i.p.v wat vind ik zelf hiervan. Bij stressgevoelens creeren de gedachten een spanningsveld. Doordat met in je hart iets anders wilt dan dat men eigenlijk doet. Men denkt steeds “ja maar……”. Mensen met stress hebben vaak het gevoel dat ze geen keuze meer hebben en dat ze moeten.

De werking van Voetreflexologie.

Bij Voetreflexologie wordt er vanuit gegaan dat het zelfgenezend mechanisme van het lichaam gestimuleerd wordt, de bloed- en energiedoorstroming verbetert en het zenuwstelsel wordt op een positieve manier beinvloedt. Een goede doorbloeding en energiedoorstroming in organen en weefsels zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en voedingsstoffen beter aangevoerd worden. Dit heeft een vitaliserend en opbouwend effect voor het lichaam.
Voetreflexologie is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg, bij twijfel eerst arts raadplegen.

 

voetreflexPlus therapie

zoals de ogen onze ziel weerspiegelen zo weerspiegelen onze voeten ons lichaam

 

 

Wat doet VoetreflexPlus massage bij stress.

Als u zich ervan bewust bent dat 80% van alle ziektebeelden stress gerelateerd zijn dan kunt u beseffen wat ontspanning voor u kan betekenen. En kan een VoetreflexPlus massage die ontspanning geven die u nodig heeft. Het antwoord is JA. VoetreflexPlus massage heeft een groot voordeel dat het altijd ontspannend werkt. Stelt u eens voor: u ligt heerlijk op een massagetafel desgewenst onder een deken, op de achtergrond rustige muziek, er wordt gewerkt met warme olie die op u is afgestemd, even kunt u alle gedachten/problemen vergeten en aan een diepe ontspanning overgeven.

Ontspannen is ook spanning ervaren. Dat wil zeggen dat mensen vaak pas voelen hoe gestressed ze zijn nadat de ontspanning wordt toegelaten. Vaak zie je na een behandeling dat mensen zich eerst heel moe gaan voelen. Men is er dan van bewust dat er zoveel vermoeidheid in hun lichaam zit doordat ze zichzelf “weleens” vergeten. De reactie is misschien niet de reactie waar u op gehoopt heeft maar het is wel een hele goede reactie. Na een tijdje verdwijnt de vermoeidheid vanzelf en komt de energie en de vitaliteit weer terug.

Vertel uw netwerk over ons

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.