VoetreflexPlus massage

VoetreflexPlusBen je druk of gewoon toe aan een beetje ontspanning. Heb je last van een van de vele stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, maag-/darmklachten enz.enz. onderga dan een voetreflexmassage. Laat je mee stromen in een zee van ontspanning, zowel lichaam als geest. 70% van vele klachten komen voort uit stress.

Ontspannend, Doeltreffend, Effectief.

VoetreflexPlus massage is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe, met zeer goede resultaten.
Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massage om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om klachten te verminderen of te verhelpen.

VoetreflexPlus massage maakt gebruik van zowel de reflexzones op de voeten, de meridiaanbanen, de acupunctuurpunten als veel extra punten. Dit bij onder andere slapeloosheid, diabetes enz.

De knieen en onderbenen, waar veel belangrijke acupunctuurpunten zitten, worden ook altijd uitgebreid gemasseerd. Men gebruikt hiervoor zeer effectieve Chinese massagetechnieken. Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld. De resultaten zijn dan ook vaak heel gunstig.

1 massage, 2 systemen

Het grote succes van VoetreflexPlus massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.

  1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor kunnen deze beter gaan functioneren.:
  2. Ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten o.a de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking. Daarbij krijgt u voorafgaand de massage een voetenkruidenbad. Dit kruidenbad zet het ontgiften in gang, zorgt voor een betere doorbloeding en vermindert ook spier- en gewrichtsklachten.

Tijdens de ontspannende VoetreflexPlus massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal. Ervaar het zelf…..