Voetcréme 5 Elementen Signora Collina

voetencreme signora collina De Chinese geneeskunde is er op gericht om de mens gezond te houden. Alles in en om de mens heeft invloed op zijn of haar welzijn en het streven naar balans.

De vijf elementen laten ons de samenhang zijn tussen de wisselende seizoenen en de invloed daarvan op onze fysieke en mentale gesteldheid. Omdat wij als mens met onze voeten het meest met de aarde verbonden zijn, is de conditie van onze voet(huid) van grote invloed op ons algemene. Deze 5 uniek voetcrémes werken door de met zorg geselecteerde etherische olien op de onderliggende oorzaken van het (voethuid) probleem.

5 verschillende crémes met ieder zijn eigen karakter

Vuur
Stimuleren en verwarmende voetcréme.

Deze stimulerende en verzorgende voetcréme met de bijzondere combinatie van de kostbare etherische olien zoals: gember, kaneelblad en mandarijn heeft bij regelmatig gebruik een herstellend effect op de circulatie in de voeten.

Zeer effectief bij koude voeten.

Eigenschappen:
Vuur is het element dat staat voor de vreugde van de zomer en is verbonden met het hart, de dunne darm en de hartbeschermer. Het werkt positief op de kwaliteit van de bloedvaten en geeft warmte en vreugde.

 

Aarde
Intensief verzorgende voetcréme voor de gevoelige huid.

Deze krachtige werking van deze rijke voetcréme met de bijzondere combinatie van de kostbare etherische olien zoals: vetiver, patchouli, sandelhout, cypres en lavendel heeft bij regelmatig gebruik een hydraterende en regulerende werking op de huid.

Geschikt bij reuma en diabetes.

Eigenschappen:
Aarde is het alles verbindende element en staat voor de nazomer, is de grond onder onze voeten en is verbonden met de milt, maag en alvleesklier. Daarnaast werkt dit element aan de omzetting van onze voeding in energie. Het werkt positief op het bindweefsel en de spieren.

 

Metaal
Verkoelende voetcréme bij overmatige transpiratie.

Een vitaliserende en verfrissende voetcréme met de bijzondere combinatie van de kostbare etherische olien zoals: cypres, pepermunt, sandelhout en rozemarijn. Heeft bij regelmatig gebruik een normaliserende en antiseptische werking.

Eigenschappen:
Het element Metaal staat voor de herfts en is verbonden met de longen en de dikke darm. Het werkt ondersteunend op de uitscheidingsorganen en is een belangrijk element bij diverse huidfuncties.

 

Water
Vitaliserende en ontkrampende voet- & beencréme.

De unieke werking van deze créme met de bijzondere combinatie van de kostbare etherische olien zoals: lemongrass, cederhout, Ylang-Ylang, cypres en sinaasappel. Heeft bij regelmatig gebruik een unieke dieptewerking op ontsierende aderen en geeft vermoeide voeten en benen nieuwe energie.

Zeer effectief bij opgezette voeten en benen.

Eigenschappen:
Water staat voor de winter en voor de innerlijke kracht van de mens en is verbonden met de nieren en de blaas. Het werkt positief op de botten. Daarnaast staat dit element voor rust en herstel.

 

Hout
Herstellende voetcréme voor de droge en ruwe voethuid.

De krachtige werking van deze rijke voetcréme met de bijzondere combinatie van de kostbare etherische olien zoals: lavendel, jeneverbes, geranium, manuka en palmarosa. Heeft bij regelmatig gebruik een herstellend effect op de voethuid.

Zeer effectief bij extreem droge huid en badeczeem.

Eigenschappen:
Het element hout staat voor de kracht van het voorjaar en is verbonden met de lever en de galblaas. Het werkt ontgiftend op het lichaam en heeft direct invloed op de huidfuncties. Daarnaast werkt dit element op de pezen, gewrichten en de kwaliteit van de nagels.

De voetcrémes zijn verkrijgbaar in tubes van 150 ml.
Verkoopprijs € 19,00