Touch of Matrix
Je kunt meer dan je denkt…

Touch of Matrix is een bewustzijn methode die werkelijk alles in beweging zet op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo.

Nu vraag je jezelf misschien af: Waarom moet ik in beweging komen? We weten dat het goed voor je gezondheid is om fysiek te bewegen maar wat kan er nog meer in beweging komen?

Stel: je bent een computer en die computer heeft een harde schijf waar programma’s op staan die niet meer van toepassing zijn, ze zijn verouderd of gewoon niet meer nodig. En stel je eens voor dat er zoveel programma’s op staan dat de computer het eenvoudig weg niet meer aan kan. De computer wordt langzaam, loopt vast en in het ergste geval crasht hij.

Wij hebben ook een harde schijf, ons systeem, waar programma’s op staan. Je hebt een ruimte waar de programma’s nog in beweging zijn en die zijn dan ook niet zo’n probleem. Vaak zijn dat recente gebeurtenissen, klachten die nog wel op te lossen zijn. Maar er zijn ook programma’s die vast zitten op de harde schijf. Bijvoorbeeld chronische klachten, klachten waar de reguliere geneeskunde niet verder mee komt, (traumatische) ervaringen die je een plekje hebt gegeven (dat plekje is ook een programma geworden op je harde schijf), (Traumatische) gebeurtenissen die je nog niet verwerkt hebt, beperkende overtuigingen die jou weerhouden om de dingen te doen zoals JIJ ze wilt doen, die jij jezelf hebt opgelegd of meegekregen hebt van je opvoeding, maatschappij etc.. Deze blokkades zitten allemaal als vaste programma’s op je harde schijf.

Hoe zou het zijn als deze programma’s open gaan en dat ze uit jouw systeem verwijderd worden zodat je er geen hinder meer van hebt.

Je kunt het vergelijken dat wat het opschonen en updaten. Wat met een computer gebeurt, gebeurt ook met jouw systeem. Je wordt als het ware gereset.

De voordelen van Touch of Matrix

De voordelen zijn dat je ruimte en vrijheid gaat ervaren en dichter bij jezelf (je Ware ik) komt…wat je gezondheid, geluk en al wat jij nodig hebt om een fijn leven te leiden ten goede komt.

Nog een voordeel is dat er bij Touch of Matrix op alle lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) tegelijk gewerkt wordt zodat ook de onderliggende oorzaak liefdevol wordt aangepakt.

Bij veel klachten wordt er meestal een greep gedaan naar medicatie, deze onderdrukken vaak de symptomen zodat de klacht (even) weg blijft maar ze blijven wel op je harde schijf zitten, met alle gevolgen van dien. Ga je naar bv een psycholoog, dan lijkt dat op het sorteren van je bureaublad van de computer, je harde schijf blijft net zo vol. Ga je bv naar een manueel therapeut dan wordt er meestal gewerkt op de fysieke laag, de onderliggende oorzaak blijft op je harde schijf. Veel therapieën kunnen veel voor je betekenen maar werken maar op 1 laag, zodat je voor de andere lagen weer bij iemand anders komt. En zo kan het een lange weg worden voordat je uiteindelijk ECHT van je klachten af ben.

Touch of Matrix werkt op ALLE lagen tegelijk. Daarbij hoef je niet de oorzaak van je klacht te weten en je hoeft het ook niet te herbeleven. Jouw Ware ik precies wat zij moet doen om jouw te helen.

Werking Touch of Matrix

De therapeut zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met je Ware ik, je onderbewustzijn, je innerlijke wijsheid, je besturingssysteem. Daar waar de werkelijke oorzaak van je klachten te vinden zijn.

Deze verbinding zorgt ervoor dat je verstand wordt uitgeschakeld en er leegte ontstaat. Het denken staat vaak in de weg voor een optimale gezondheid. In die leegte gaat jouw besturingssysteem vanzelf aan de gang. Zodat er in zeer korte tijd blokkades of oude thema’s eenvoudig worden verwijderd van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (zijn wie je bent.)

Je ervaart zelf een diepe ontspanning en er gebeurt alleen dat wat JIJ nodig hebt. Want jouw Ware ik weet precies wat JIJ nodig hebt om op alle lagen in balans te komen.

Ervaar het zelf….

Neem jij je verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid?

Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix deelt zijn visie over verantwoordelijkheid voor je gezondheid

Voor wie is het geschikt.

Voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen.
Voor iedereen die “vast” zit in zijn leven en meer ruimte en vrijheid wilt ervaren.
Voor iedereen die van zijn lichamelijke klachten af wil en ervan af wil blijven.
Voor iedereen die af wil van overtuigingen die opgelegd zijn door zichzelf of door anderen.
Voor iedereen die zelf zijn pad wil uit stippelen.
Voor iedereen die meer liefde, geluk en gezondheid wil ervaren.

Kortom…voor iedereen die zijn leven wilt LEVEN en daar zijn verantwoordelijkheid voor neemt.

Spreekt het bovenstaande je aan en je zoekt de beste programmeur. Wacht niet langer en vraag wat de mogelijkheden voor jou zijn!!!!

Deze vorm van therapie is geenszins een vervanging van de reguliere behandelingen, maar kan het proces goed ondersteunen zowel fysiek, mentaal als emotioneel. De cliënt blijft altijd zelf verantwoordelijk.

De behandelingen worden vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Vraag aan je zorgverzekeraar naar de voorwaarden…