Regenesis therapie

regenesis healingIeder mens draagt iets kostbaars in zich dat in geen ander te herkennen is.
Dat te herkennen is zijn weg.

De oorsprong…

Regenesis therapie is meer dan 70 jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaan Robert Rasmusson en is een zeer krachtige en effectieve energie healing die werkt op de cellen van het lichaam.

Ieder mens is opgebouwd uit miljarden cellen en iedere cel heeft zijn eigen celgeheugen. In dit celgeheugen ligt de perfectie/DNA van ons lichaam en geest opgeslagen, die al bij de foetus aanwezig is.

Vanuit dit inzicht ontwikkelde Robert Rasmusson zijn eigen unieke methode om lichaamseigen energie te gebruiken voor healing, genaamd de Blue Dot Energy. In de 20e eeuw was Robert Rasmusson de eerste die wetenschappelijk aantoonde, op de universiteit van Santa Cruz in Californie, dat je met zijn energetische methode (Regenesis Healing) zieke of onrustige cellen op DNA niveau kunt herstellen of vernieuwen.

 

Blue Dot Energy…..

De energie die gebruikt wordt bij Regenesis therapie is de Blue Dot Energy. Het is de energie die de bron is van ons zelfgenezend vermogen. Iedereen bezit deze energie, alleen is deze in een slapende toestand aanwezig, als een blauwe stip in onze cellen. Deze energie is gebruikt tijdens de periode dat de foetus die door constante celdeling zichzelf aan het scheppen is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid en zal ong. 5 maanden duren totdat de mens “heel” is. Na deze periode gaat de energie slapen in de vorm van kleine blauwe stipjes binnen in elke celkern.

De Blue Dot Energy is volgens Robert Rasmusson onverwoestbaar en is in staat zieke cellen te re-genereren zodat het lichaam of de geest zich weer blijvend kan herstellen.

Er is een onderzoek geweest bij de kleinere soort salamander en zeesterren en er is ontdekt dat er een meetbare energie aanwezig was terwijl het organisme een nieuw lichaamsdeel aan het herscheppen is, re-genesis, deze energie is te vergelijken met de Blue Dot Energy.

 

Hoe werkt Regenesis therapie…..

Regenesis therapie is een volwaardige en natuurgeneeskundige therapie en toe te passen op vele lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Een Regenesis behandelaar leert de Blue Dot Energy in de cellen van zijn eigen lichaam weer te activeren en over te brengen naar de client om energie blokkades die zich als ziekten manifesteren op te lossen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen.
Het overbrengen gebeurt via verschillende handposities op het lichaam waarbij de energie naar diverse zenuwknopen en organen gestuurd wordt. het is onmogelijk om teveel energie te ontvangen.

Bij de client wordt het zelfgenezend en corrigerend vermogen van geest en lichaam op gang gebracht. De Blue Dot Energy heeft ook een zeer positieve invloed op de emotionele balans van iedereen.

Met Regenesis therapie is het mogelijk om op diep niveau te werken en zo ook onderliggende problematiek van emotionele aard liefdevol naar boven te brengen en te helen.

Ziekten ontstaan vaak door geestelijke en emotionele belasting van vele jaren.

Atlascorrectie…..

atlascorrectieEen goede lichaamshouding is de basis om klachten blijvend te herstellen. Als eerste wordt de atlas en de draaier gecorrigeerd. Bijna bij iedereen staan deze twee wervels scheef, dit kan gebeuren tijdens de periode in de baarmoeder, tijdens de geboorte (die voor velen zeer heftig is), door een fysiek trauma of door stress. In de atlas en draaier zitten twee doorgangen waar de hele kabelboom van bloedvaten en zenuwen doorheen gaat.

Door scheefstand in de atlas en draaier is de doorbloeding en transport via het zenuwstelsel naar de hersenen en het lichaam beperkt tot soms wel minder dan 50%. Ook kun je de atlas en draaier zien als het “ophangsysteem” voor ons hele lichaam.
De scheefstand van de atlas en draaier zijn dan ook voor een groot deel (bijna 70%) de oorzaak van lichamelijke klachten, omdat onze ruggenwervel, armen, heupen, benen, organen, zenuwen en bloedbanen hiermee zijn verbonden.

Doordat je lichaamshouding verandert zul je merken dat je houding ten opzichte van anderen en hoe je in het leven staat ook positief zal veranderen. Je staat steviger, je brengt alles met meer overtuiging, anderen gaan meer rekening met je houden en je meer steunen. Doordat je oude (familie)patronen gaat doorbreken, kom je in een positieve spiraal terecht en zal je leven in zijn geheel positief veranderen.

 

Uitlijnen rest van je lichaam…..

Als de atlas en de draaier zijn uitgelijnd/gecorrigeerd dan volgt de rest van het lichaam. Bijna bij niemand zitten de botten en/of wervels op de juiste plek. Eerst wordt de nek en de ruggenwervels uitgelijnd.
Iedere wervelkolom staat in verbinding met interne organen en gedragspatronen. De wervelkolom en het bekken gaan vaak scheefstand van de eerste nekwervel compenseren. Dit is meestal terug te zien in ongelijke benen of scheefstand van de voeten. Hierna worden de schouders, sleutelbeenderen, borstkas, schedel, bekken en heupen uitgelijnd.

Met behulp van Regenesis therapie wordt de lichaamshouding op zachte wijze, zonder manipulatie, gecorrigeerd en daarmee verdwijnen de klachten.

 

Voor wie is Regenesis therapie geschikt…..

Regenesis therapie is een veilige manier van behandelen omdat jezelf je eigen genezing in gang zet. De behandelaar doet diens als een soort katalysator om de energie door te geven. De energie gaat daar heen waar jij het hardst nodig hebt, daar heeft de behandelaar geen invloed op. De behandelaar heeft ook geen invloed op de hoeveelheid energie je nodig hebt, dat bepaal jezelf.

Kortom, Regenesis therapie is geschikt voor iedereen die te maken heeft met fysieke, mentale of emotionele klachten van ieders aard.

Deze vorm van therapie is geenszins een vervanging van de reguliere behandelingen, maar kan het proces goed ondersteunen zowel fysiek, mentaal als emotioneel. De cliënt blijft altijd zelf verantwoordelijk.

Als je meer wilt weten neem gerust contact met ons op…of als je eerst wilt kennis maken, maak dan een afspraak voor een 20-minuten gesprek, geheel kosteloos.

De behandelingen worden vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Vraag aan je zorgverzekeraar naar de voorwaarden…