recensiesReactiesToen ik bij Alice kwam zag ik het leven niet meer zitten. Ik zat al 3 jaar in een vicieuze cirkel en kon die zelf niet doorbreken. Ik kon geen contact maken met mijn dochtertje en had veel last van woede, verdriet en schuld gevoelens. In eerste instantie ging ik naar Alice voor een ontspanningsmassage en ze vertelde me toen dat ze aan een nieuwe opleiding was begonnen.

Dat was misschien wel iets voor mij om te proberen. In de periode die volgde stelde ze me steeds gerust dat het tijd nodig had en dat ik het in mijn eigen tempo moest doen. Ze is nuchter, liefdevol en respectvol in haar aanpak. Ze heeft veel aandacht voor me en zorgt dat ik me altijd in een rustige en veilige omgeving waan.

Door Alice heb ik geleerd om mijn problemen onder ogen te zien, ze te accepteren en om te vergeven. Ze heeft me geleerd van me zelf te houden en hoe ik me als moeder open stel voor mijn kind. Waardoor ik me meer bewust ben geworden van de liefde en de blijheid om mij heen. Mede door Alice heb ik ontdekt dat als je je open en kwetsbaar opstelt dat je ook van een ander meer zal ontvangen. En dat het leven zoveel meer waard is dan je soms denkt.

Aan een ieder die zichzelf kwijt is en die graag geholpen wil worden adviseer ik naar Alice te gaan en wie weet ben je over een tijdje dan net als ik gelukkig met je leven.

Alice je bent een stralende engel in een donkere tijd en ik ben dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen.

Winkelverkoopster, 35 jaar.


Als Sales in de IT wereld is de druk altijd hoog, en wordt er veel van je verwacht. Ik leefde daarom altijd met een onrustig gevoel in mijn lichaam. Na diverse behandelingen bij Alice, is het mij gelukt om die onrust lost te laten. Mijn lichaam is hierdoor minder gespannen waardoor ik elementen beter onder controle heb.

Sales IT, 43 jaar.


Naar aanleiding van een geschreven stukje in een plaatselijk blaadje ben ik ongeveer 8 jaar geleden bij Alice terecht gekomen. In 1e instantie wat afwachtend maar Alice is iemand die je snel op je gemak laat voelen. En na een gesprek zijn we begonnen met het aanpakken van mijn hoofdpijn; iets waar ik mijn leven lang al last van heb. Ik ben nu midden 40 en ik kan eindelijk zeggen dat mijn hoofdpijn tegenwoordig maar minimaal of er helemaal niet is. Door intensief samen te werken aan de behandeling gaat het goed en mede door haar adviezen kan ik voortaan ook beter omgaan met de dagen dat de hoofdpijn wel aanwezig is. Ook zijn andere klachten (ik ben werkzaam in de agrarische sector, leuk maar soms zwaar) die in de loop der jaren zijn langs gekomen altijd in de behandeling mee genomen met goede resultaten.

Nu na al die jaren dat ik bij Alice kom kan ik niet anders dan zeggen dat ik blij ben dat ik destijds actie heb ondernomen en ik kan het iedereen aanraden (wat ik dus ook altijd doe…) om het te gaan uit proberen.

Medewerkster agrarische sector, 47 jaar.


Het is fascinerend hoe Alice de verbinding weet te leggen tussen voetzones en mentale of fysieke klachten. Alice is leergierig en breed geïnteresseerd in de mogelijkheden die de mens zelf heeft om klachten om te zetten naar positieve patronen. Zij zet verschillende technieken in die helpen om tot een effectief resultaat te komen.

Organisatiecoach, 56 jaar.