Prijslijst

Vergoedingen:
De behandelingen kunnen vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering (deels) vergoed worden. Onderstaande zorgverzekeraars komen in aanmerking.

Betalingen á contant of direct per overboeking. Er is geen pin aanwezig.

kennismakings/informatie gesprek: € 00,00 (30 – 45 minuten)
wil je even kennis maken of heb je vragen maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Kinderen/jeugd:
0 t/m 11 jaar: € 30,00 per behandeling (45 minuten).
12 t/m 17 jaar: € 40,00 per behandeling (60 minuten).

Jong volwassenen:
18 t/m 21 jaar: € 60,00 per behandeling (75 minuten).

Body Scan:
Met de bodyscan kunnen meer dan 600 onderdelen in het lichaam gemeten worden. Op deze manier is te zien hoe het met je gezondheid is. Daarbij wordt er na iedere scan een behandeling specifiek voor jouw lichaam ingezet. En bij klachten wordt de oorzaak opgespoord EN behandeld.

1e afspraak: € 150,00 NU € 100,00
2e afspraak binnen 4 weken: € 100,00

Energetische behandeling: € 75,00 
Deze bestaat uit een combinatie van verschillende technieken/methodes van meesters waar ik bij in de leer ben geweest met een sausje van mijzelf. Tevens is hiervoor een video consult mogelijk.

Touch of Matrix: 
Touch of Matrix gaat verder dan waar de meeste behandelingen stoppen. Je kunt Touch of Matrix vergelijken met het opschonen en updaten van een computer. Wil jij echt helemaal jezelf zijn? Touch of Matrix werkt snel en effectief.

Regenesis Healing 
een allesomvattende therapie vorm en wordt vooral ingezet bij problemen/klachten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau waarbij het probleem op celnivo aangepakt wordt om zo weer dicht bij jezelf kunt komen zonder pijn. Voor iedereen geschikt zowel heel jong en ouder.

Soul Body Fusion:
Soul Body Fusion is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.

VoetreflexPlus therapie: € 60,00 
zeer doeltreffend als je jezelf eens goed wilt ontspannen en helpt zeer goed bij vele uiteenlopende klachten. 70-80% van klachten ontstaan door stress. Weet dan wat ontspanning voor je kan doen.

Massage:
30 minuten: € 30,00
60 minuten: € 60,00
De keuze bestaat uit een VoetreflexPlus massage, een klassieke ontspanningsmassage of een combinatie hiervan. Er wordt gemasseerd met verwarmde basisolie met daarin een etherische olie afgestemd op de client.

Afstandsbehandeling:  € vrijwillige bijdrage voor in het groene potje.
Als je al in behandeling bent en je hebt tussendoor toch nog even wat energie nodig dan is een behandeling op afstand een mooie aanvulling. Dit betekent natuurlijk niet dat de behandeling een vervanging is van de gewone therapie.

Mocht jouw inkomen niet toereikend zijn en voel je wel dat een behandeling echt belangrijk voor je is, neem dan contact met me op.

Het Groene potje:
Het Groene potje is een spaarpotje voor diegene waarbij het inkomen niet toereikend is voor een behandeling. De vrijwillige bijdragen van de afstandsbehandelingen, fooien etc worden hierin gestopt om op deze manier de minima ook een kans te geven een behandeling te ondergaan en het leven te LEVEN die zij voor ogen hebben.