Orang-Malu-Massage

orang malu massage

 

Orang-Malu-Massage is een nieuwe vorm van massage waar het oosterse continent het westers continent omarmt.

Bewustwording & bezinning is het essentiele uitgangspunt van deze unieke massage die de balans tussen lichaam & geest hersteld. De massage heeft als fundament de filosofie achter de betekenis van de Orang-Malu. Deze houten afbeelding, van indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie & de cirkel van het leven.

Mix van Oosters en Westers

De Orang-Malu-Massage is een mix van diverse Oosterse en Westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke energetische massage en reflexologie.

Naast ontspannende manuele massagegrepen en meridiaanmassage, wordt er ook gemasseerd met verwarmde houten massage rollen. Deze houten rollen zijn verschillend van omvang, waardoor ze de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Met een kleine verwarmde Orang-Malu worden afvalstoffen in de spieren losgemaakt.

Deze unieke massage heeft een positief effect op de ademhaling, de spijsvertering, en de bloed- en lymfe circulatie. Met het verstrekken van energie en een algeheel gevoel van welzijn is de Orang-Malu-Massage een absolute uitnodiging om geestelijk en lichamelijk te ontspannen.