*** Corona tijd ***

Zolang het Corona virus actief is en het RIVM de regels aanhoudt zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Ik vraag je onderstaande regels te lezen en te respecteren.

 • De afspraken worden ruimschoots ingepland zodat de cliënten elkaar niet tegen komen, maar kom niet te vroeg.
 • Ik vraag je een grote handdoek mee te nemen waarop je kunt liggen.
 • Het toilet is alleen bij hoge nood bruikbaar, als vanzelfsprekend wassen we onze handen na een toilet bezoek.
 • Kom zoveel mogelijk alleen. Bij kinderen tot 16 jaar kan een van de ouders meekomen.
 • Ik vraag je, VOORDAT je binnenkomt je handen te reinigen met desinfectie gel. Deze staat bij de buitendeur.
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand.
 • Bij de behandelingen waar fysiek contact niet te vermijden is, draag ik op verzoek een mondkapje en handschoenen.
 • Mocht je zelf een mondkapje en handschoenen willen dragen, dan dien je daar zelf voor te zorgen. 
 • Neem zo min mogelijk spullen mee en stop uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen met desinfecterende zeep.
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken en armleuningen van de stoelen schoongemaakt.
 • Indien je niet wilt of in staat ben om naar de praktijk te komen, dan is een video-consult ook mogelijk. Deze consulten worden conform de eisen bij de meeste zorgverzekeraars (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw aantal vergoedingen. Bij energetische behandelingen maakt het niet uit of je in de praktijk bent of je bent thuis. Voel wat goed voelt voor je.
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan.
 • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Ik vraag je dan contact met me op te nemen om dit te bespreken en de afspraak evt. te annuleren. Deze annulering zal niet in rekening worden gebracht.
 • Tot slot: ik ga er vanuit dat iedereen zijn EIGEN VERANTWOORDING neemt, voor de eigen gezondheid en die van mij.

Disclaimer:

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak ga je hiermee akkoord.