Chinese groene thee

chinese groene theeAls u het koud hebt, zal thee u verwarmen.
Als u het warm hebt, zal thee u afkoelen.
Als u depressief bent, zal thee u opvrolijken.
Als u onrustig bent, zal thee u rustig maken.
William Gladstone

 

Ontdek de frisse en delicate smaak van Tze Tji Chun Chinese groene thee. De in Taiwan met de hand geplukte topbladeren (alleen de twee jongste blaadjes worden geplukt) zijn verwerkt volgens de eeuwenoude Tze Tji Chun traditie.

De theebladeren worden eerst gestoomd, daarna met hete lucht gedroogd en tenslotte wordt ieder blaadje met een bijzondere techniek tot een bolletje in elkaar gedraaid. Deze methode garandeert een frisse groene thee met een verfijnde aroma. Deze thee is slechts licht gefermenteerd. Onze Tze Tji Chun bezorgt u een bijzonder aangename groene thee ervaring.

Natuurlijk product…

Van alle goede eigenschappen van groene thee is de meest voor de hand liggende deugd dat het een geheel natuurlijk product is zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Verder bevat groene thee vrijwel geen calorieen en speelt groene thee een belangrijke rol bij het op peil houden van de waterhuishouding van ons lichaam, geeft je metabolisme een boost en controleert de insuline- en bloedsuikerpeil.

Hoe te gebruiken…

U heeft maar 2 theelepeltjes thee per dag nodig! U kunt dezelfde theebladeren daarna nog 4 keer gebruiken en op die wijze 5 theebekers van 250 ml. maken. (steeds opnieuw water opgieten). De trektijd per theebeker is slechts 1 minuut.

Verkrijgbaar vacuum verpakt in 150 gram en 300 gram.
Tevens verkrijgbaar bekers met uitneembare filter en voorraadbussen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Feet&Body