!!! GEZOND BLIJVEN !!!

Dit is nog nooit zo belangrijk geweest als NU. Waarschijnlijk eet je gezond, beweeg je voldoende, neem je genoeg je rust, pak je extra vitaminen etc, etc.

Je kunt nog meer doen om je immuunsysteem te versterken EN de virussen aan te pakken.

Met de Body Scan is dit mogelijk. Er is een speciaal programma gemaakt om het immuunsysteem te versterken en de virussen aan te pakken.

OMDAT ik het belangrijk vindt om iedereen die gezond is, gezond te blijven. Wil ik het volgende aanbieden.

Normaal kost een behandeling € 125,00

NU € 100,00 

En als je een aanvullende verzekering hebt, dan kun je een gedeelte terugkrijgen. Vraag je verzekering naar de voorwaarden.

 

Wie moet er voor anderen zorgen, als jij niet gezond bent?

ZORG VOOR ELKAAR !!!!

——————————————————

Vitalfeld therapie / Body Scan

Uitleg in grafieken.

 

Een Vitalfeld therapeut meet met behulp van een apparaat, de bodyscan van Vitatec, het vitale veld van je lichaam. Vandaar de naam Vitalfeld therapie. 

Hiermee is het mogelijk om verstoringen/disbalansen in je lichaam te meten, zodat je een helder beeld krijgt over je gezondheid, en bij ziektes over de oorzaak van de ziekte. Want lang voordat er klachten ontstaan, zijn er in het lichaam al verstoringen/disbalansen aanwezig.

 

“Wat een openbaring, geeft zoveel inzicht op wat er speelt in mijn lichaam. Maakt helder waar ik op vastloopt. Van Alice krijg ik gericht handvatten waar ik aan mag werken.”

Hoe werkt het?

 • Door middel van hele lichte elektro magnetische velden (deze zijn volstrekt veilig) is het mogelijk om de energetische structuren van het lichaam zeer nauwkeurig te meten.
 • Door deze energetische structuren te meten kun je waarnemen hoe de vitaliteit van je lichaam is. En maakt zo duidelijk of de energie hoog genoeg is voor het in stand houden van een optimale gezondheid.
 • De meetresultaten worden in duidelijke grafieken en in een 3D-presentatie op het computerscherm weergegeven. Op deze manier kun je zelf zien waar precies in het lichaam de verstoringen zitten.

Verstoringen in de organen zichtbaar gemaakt.

Verstoorde wervels zichtbaar gemaakt.

Verstoorde meridiaan banen zichtbaar gemaakt.

Verstoringen in de bloedvaten zichtbaar gemaakt.

Wat wordt er gemeten?

 • Alle 13 lichaamssystemen/stelsels:
  Immuunsysteem, lymfatisch systeem, hormonaal systeem, urogenitaal systeem, spijsvertering systeem.
  Hart- en bloedvaten stelsel, voortplanting stelsel, kaak- en mondstelsel, autonome zenuw stelsel, ademhaling stelsel, hersenen- en zenuw stelsel, spier- en skelet stelsel en de zintuiglijke organen.
 • Jouw energie status (de accu), evt. energielekken, verouderingsprocessen (bv verzuring), immuunsysteem, evt. vervuilingen in het lichaam (bv. zware metalen), evt. laagdradige ontstekingen, slijmvliezen, bindweefsel, stress nivo, glutathion systeem (beschermingssysteem), Electrosmog (stralings) belasting, Meridiaan (energie)banen, Micro-organisme (virussen, schimmels, bacterien), evt. tekorten (mineralen, vitamines e.d), evt. voedings intoleranties.

“Ik heb de body scan als prettig ervaren. Op het moment van de scan was ik erg ontspannen en rustig……voor mij voelde het heerlijk.”

Waarom is het zo belangrijk?

 • Lang voordat er klachten/ziektes optreden of aanwezig zijn, is het met de bodyscan meetbaar vast te stellen waar de verstoringen/disbalansen zich bevinden.
 • Als er al een ziekte zich geopenbaard heeft, wordt zichtbaar waar de oorzaak zich bevindt.
 • Direct na het scannen kan er een behandeling ingezet worden. Om op deze manier de frequentie te verhogen en het lichaam weer in balans te brengen.

“ ik vond het leerzaam om te zien wat al goed is en wat beter kan”.

Waar komt het vandaan?

 • de oorsprong ligt in Zwitserland. Waar ze nog dagelijks met nieuwe ontwikkelingen bezig zijn, ieder jaar komt er weer een nieuwe update. In Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland werken er gecertificeerde artsen in Heilklinieken met dit apparaat, met zeer goede resultaten.

“De bodyscan was voor mij een openbaring, dat ’t zoveel weergeeft. Ik was positief verrast dat het zo accuraat is.”

Waarom zou jij een bodyscan dienen te ondergaan?

 • Om je gezondheid in eigen hand te nemen en/of te houden.
 • Om je lichaam in balans te houden zodat ziektes geen kans krijgen.
 • Om meer bewust te worden van je eigen lijf. Je hebt er tenslotte maar één.
 • Om bij ziektes, de oorzaak te willen aanpakken. Zodat er ECHT iets gedaan wordt.
 • Voor een regelmatige APK voor je lichaam, krijgt je auto immers ook.
 • Omdat JIJ de belangrijkste bent en daar verantwoordelijk voor bent. En die verantwoordelijkheid ook neemt. 

Liefde voor jezelf, gun jezelf een bodyscan.

 

“Ik was positief verrast over de bodyscan. Er kwamen een aantal herkenbare dingen uit. Goed dat er op zoveel aspecten gecheckt wordt. Dit maakt me weer bewust van hoe belangrijk het is om gezond te leven. Ook aantal bruikbare tips gekregen. Erg positief.”